Homepage Over ons Alg. informatie Werkzaamheden Overzicht dieren Fotogalerij Contact informatie
  Dieren   Tuinbouw   Creativiteit   Andere werkzaamheden
Werkzaamheden
Zorgboerderij 't Spiek biedt een groot aantal werkzaamheden en activiteiten. Er is veel routinewerk zoals de dagelijkse verzorging van het vee, maar ook activiteiten, die wekelijks of maandelijks gepland worden. Zo zijn er natuurlijk ook werkzaamheden die seizoensgebonden zijn en jaarlijks terugkeren.

Verder is er de gelegenheid om aan diverse creatieve activiteiten te werken, waardoor ontspanning en rust geboden wordt.

Daarnaast is er de mogelijkheid om elders verschillende arbeidsmatige activiteiten te verrichten, dit om het sociale leven en de maatschappelijke integratie te versterken.

Onze mensen worden bij alle voorkomende werkzaamheden en taken op 't Spiek betrokken. Ieder afhankelijk van zijn of haar niveau, interesse en mogelijkheden. In feite wordt de boerderij gerund door onze deelnemers en hun begeleiders. Betrokkenheid is hier het sleutelwoord.

Lijkt je dit wat, neem dan gerust contact op met ons.
Dieren


-> Lees meer


Tuinbouw


-> Lees meer


Creativiteit


-> Lees meer


Andere werkzaamheden


-> Lees meer
©opyright 2007-2024   Ontwikkeld door: We Are Konzept | Creative Media Alle rechten voorbehouden. Home Over ons Visie Algemene info Fotogalerij Contact

Zorgboerderij Boxmeer | Zorgboerderij Rijkevoort | Zorgboerderij Nijmegen | Zorgboerderij Cuijk | Zorgboerderij Uden | Zorgboerderij Venray